AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 27/Haziran/2010 Saat 00:54
La bu ne, ne yaptınız siz ? Hepiniz ceza alacaksınız bu adamları ezmeyi yasaklamadımmı ben size arkadaş hahahahahahaaa
NOT: Ulu büyük değerli saygı değer CT lideri ....................................................... de oyundaymış :) süper oyuncudur ha, sanırım oyunda hack yokya ondan bu durumdalar yada farm yapmaktan oyunu unutmuş bunlar neyse tekrarlıyorum ezikleri ezmeyin destek verin kendinizi falan bombayla patlatın :) sonra adam çocuğuma sövüyo hahahahhaa ranklarıda bizden yüksek bu klanın :))))))
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 27/Haziran/2010 Saat 01:30
tamam dayi bundan sonra her CT gorduumde onune para atcam elımden gel yardımı gostercem yazık yaa aslında bunlarıda kursa almak lazım LaSt OtToMaN egitim merkezine yani ogretelim oyunu bole olmaz :))))))))
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 27/Haziran/2010 Saat 01:44
Ya dedim onların yanında hack kullanmayın diye :) liderleri oyunda çok söz sahibidir rapor ederse hack olmadığı halde ban yersiniz haberiniz ola :) ayrıca çok ama çok akıcı bir ingilizcesi vardır hehehehe ona demedinizmi oyunda hack yok kullanan banlanıyo diye öğrenseydi yazık bizden öğrensin bi şeyler:)))
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma